Promocija romana u Borči 19. juna 2017

Promocija u Borči 1

Poštovani posetioci sajta, dana 19. juna 2017. godine, u Biblioteci Milutin Bojić (ogranak Borča) održano je književno veče posvećeno predstavljanju mog romana BOŽANSKA JE SNAGA KNJIŽEVNOSTI. Učešće su uzeli brojni  prijatelji iz sveta književnosti, slikarstva i muzike koji su čitali odlomke iz romana.


O KNJIZI: antiratni roman, filozofsko delo, kombinacija stiha i proze; teme koje roman dotiče su rat i mir, greh i pokajanje, ljubav i mržnja, smisao i besmisao, otuđenost pojedinca u grupi, odnos pesnika prema Bogu, vera i nevera. Akcenat u romanu je na izgradnji nove slike sveta, pobeda pojedinca nad ratnom traumom. Provlače se autobiografski delovi, opis duše kakva je postala nakon raspada bivše Jugoslavije. Kompleksno, višeslojno, apstraktno delo, a ipak, jednostavnim rečnikom ispričano.


O AUTORU: Marija Stojiljković Marstoj je rođena u Beogradu 1974. godine. Magistar je ekonomskih nauka. U svet književnosti je ušla pre par godina, objavljivanjem romana BOŽANSKA JE SNAGA KNJIŽEVNOSTI. Ove godine izlazi i njena prva zbirka poezije PTICA IZA ŽICE. Trenutno piše trilogiju BILA JE NOĆ.


Slike sa promocije možete pogledati u GALERIJI. 

Foto: Angelina Teofilović


Vaša M.S.Marstoj

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Noch keine Kommentare bis jetzt

Ostavite komentar